Vivien Leigh revine !

Un tramvai numit dorință ( A Streetcar Named Desire ), 1951,  este o adaptare cinematografică a piesei omonime a dramaturgului american Tennessee Williams. Filmul, în regia lui Elia Kazan, are în distribuție pe Vivien Leigh și Marlon Brando. Vivien Leigh ( Blanche ) joacă magistral și câștigă al doilea Oscar, după cel primit pentru Scarlett în ” Pe aripile vântului “.
În limba engleză, titlul este construit pornind de la un joc de cuvinte între numele unui tramvai real din San Francisco, Desire, și numele francez Desiree.

În anul 1999, filmul, considerat ca fiind unul clasic, a fost denominat ca fiind de o „importanță culturală semnificativă” de către Biblioteca Congresului Statelor Unite ale Americii. Ca atare, a fost selecționat spre conservare în Registrul național de filme al Statelor Unite ale Americii.

Accesați linkul: A Streetcar Named Desire 

Dați click pe linkul de mai sus. Ajungeți în FilmeHD SE A Streetcar Named Desire . Dați click pe play în Server 1Server 2. Începe filmul. Este subtitrat în română. Puneți-l în ecran complet și vizionare plăcută !

Mituș

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +