Din nou un film vechi – Vacanță la Roma

Roman Holiday, 1953, ( Vacanță la Roma )  o comedie  romantică produsă și regizată de William Wyler. Ar mai fi foarte puțin de adăugat despre un film cu Audrey Hepburn și Gregory Peck – regizată de Wyler –  a cărei acțiune se desfășoară în Cetatea Eternă. Un spendid film alb-negru  care poate fi oricând văzut sau revăzut.

Menționez totuși că în 1999 „ Roman Holiday ” a fost selectat pentru păstrarea în United States National Film Registry by the Library of Congress definit ca “semnificativ din punct de vedere cultural, istoric și estetic”.

Dați click pe linkul violet, Roman Holiday.  Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Roman Holiday.  Coborâți în pagină până vedeți Deschide Player. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

 

 

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +