Utilizare „ Găsește rapid !

Instrumentul „ Găsește rapid ! ” este un modul de filtrare a postărilor și paginilor. Fiecărei Postări/Pagină îi este asociată o Categorie sau un Tag  ( cuvinte cheie ce se atribuie  postărilor sau paginilor pentru a permite găsirea lor după trecerea unei perioade de timp. Întrucât sistemul de afișare a postărilor le pune pe primele poziții pe cele mai recente, avem nevoie  de un instrument care să ne permită, după trecerea unei perioade de timp, să găsim una dintre primele postări. Acest instrument este „ Găsește rapid ! ”. Iată cum funcționează:

Dacă apăsăm click stânga pe Găsește rapid ! ( pagina din mijloc pe rândul 2 ) se deschide o fereastră cu 3 poziții așezate în linie:

  • Search –  se utilizează pornind de la un cuvânt despre care credem că există în postarea sau pagina care ne intersează. Se introduce cuvântul cheie și se apasă pe Enter.
  • All Categories și All Tags.  Apăsăm pe săgeata din drepta jos până când sunt vizibile în pagină All Categories, All Tags și Butonul Submit. Alegem fie o Categorie, fie un Tag apoi apăsăm Butonul Submit. Vor fi gasite toate Postările/Paginile cărora le-a fost atribuită Categoria sau Tag-ul ales.

Dacă vreți să găsiți toate postările cu conținut didactic intrați în Găsește rapid ! și selectați categoria „ Instrucțiuni ”.

NB. Postărilor li se pot atribui atât Categorii cât  și Tag-uri. Paginilor li se atribuie numai Tag-uri

 

 

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +