Tokyo Story – un film japonez

Tokyo Story (東京物語 Tōkyō Monogatari) este un film dramatic japonez din 1953 regizat de  Yasujirō Ozu. În rolurile principale  Chishū Ryū și Chieko Higashiyama. Este relatată poveste unui cuplu în vârstă care își vizitează copii adulți. Toți sunt ocupați. Singura care îi tratează cu afecțiune este nora văduvă.

Lansat în Japonia în 1953 nu a primit imediat recunoașterea internațională fiind considerat „ prea japonez ”. Trebuie să avem în vedere și perioada.

A fost prezentat la Londra în 1957 unde a căștigat Sutherland Trophy primind apoi premii de la criticii americani de film după prezentarea sa la New York în 1972.

 

Un subiect asemănător este tratat magistral de Giuseppe Tornatore în filmul său „ Stanno tutti bene ”.

 

Tokyo Story  a fost votat în 2012 „ the best film of all time ”de către revista Sight & Sound .

Dați click pe linkul violet, Tokyo monogatari.  Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Tokyo monogatari.  Coborâți în pagină până vedeți Server 1. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play.  Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +