Un superb film alb-negru

All About Eve, 1950,  un film american cu scenariul și regia de   Joseph L. Mankiewicz, producător  Darryl F. Zanuck. Are la bază o scurtă povestire  din 1946  “The Wisdom of Eve” de Mary Orr,.

În rolurile principale Bette Davis ,Anne Baxter iar în roluri suport  George Sanders, Celeste Holm, Thelma Ritter

Apreciat de critici la lansare , All About Eve a primit un număr record de 14 nominalizări Academy Award și a câștigat 6, printre care și premiul pentru Cel mai bun film. All About Eve este singurul film din istoria premiilor  Oscar care a primit 4 nominalizări pentru actrițe. (Davis and Baxter ca Best Actress, Holm and Ritter ca Best Supporting Actress). Considerat aproape unanim drept unul dintre greatest films of all time, All About Eve a fost unul dintre primele 50 de filme selectate pentru conservare  de către  United States Library of CongressNational Film Registry, drept “semnificativ din punct de vedere istoric, cultural și estetic”.

Un film minunat, unul dintre filmele mele favorite

Dați click pe linkul violet, All about Eve.   Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /All about EveATENȚIE ! Coborâți în pagină, treceți de  Server 1 Server 2 Server 3 și Server 4. Nu funcționează. Deschiți filmul de sub Server 5.  Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută ! Mituș

Close
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +
Call Now Button