Scrierea unei postări

Ținând cont de vârstă și distanțele ce ne separă acest site devine pentru noi un mijloc de comunicare eficient.  Să îl folosim pentru a comunica colegilor noștri bucuriile, tristețile, gusturile diferite, să comentăm o carte, un eveniment social sau cultural etc.  Scrierea unei postări este calea cea mai simplă pentru a transmite cele de mai sus și încă multe altele.

Vom proceda după cum urmează:

În pagina ACASĂ dăm click pe POSTĂRI INVITAȚI. Prima poziție de sus  PE FOND ALB !

Se va deschide o ferestră. Trebuie completat:

  1. Numele … ( Your Name )
  2. Your URL www.lazar64.com
  3. Titlul Postării ( Post Title )
  4. Tagul Postării ( Post Tag )
  5.  Antispam Question 1+1=, Se completeză 2 dedesubt
  6. Conținutul Postării ( Post Content )

Cine vrea poate să încarce și o imagine !

După ce s-au completat primele 5 poziții ( la Tag punem un cuvânt ce are legătură cu textul ), în ferestra Post Content se scrie textul postarii. Apoi dăm click pe Submit.

Postarea întră în regimul Așteptare . Eu, în calitate de administrator al site-ului voi fi anunțat pe mail că cineva a postat. Intru pe site, fac ultimele retușuri dacă este nevoie și public postarea. Din acest moment ea este vizibilă pe site.

NB. În postare, pe lângă text, putem include și un link catre un site unde se află informațiile pe care vrem să le comunicăm – în acest fel comunicăm succint o informație foarte bogată.  Pentru asta: În bara de sus a site-ului al cărui link vrem să-l adăugăm în postarea noastră selectăm întreg textul adresei. Dăm click dreapta cu mouse-ul și alegem Copy. Intrăm în conținutul postării noastre. Alegem locul unde vrem să inserăm linkul, dăm click dreapta și alegem Paste.

De reținut ! Putem participa și prin comentarii la postările existente.

 

 

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +