Natalie Portman și Emily Blunt – 2 filme cu V

V for Vendetta , 2005,  dystopian political thriller regizat de James McTeigue după scenariul the Wachowskis,[b] are la bază lucrarea cu acelși nume din 1988 de Alan Moore și David Lloyd. În rolul principal Natalie Portman o actriță cu cetățenie israeliană și americană.

La lansare a fost primit cu cronici pozitive și a fost un succes de public.

V for Vendetta a fost considerat de către mai multe grupuri politice o alegorie a unei guvernări opresive. Libertarienii și anarhiștii au folosit filmul pentru a-și promova credințele.  David Lloyd a declarat: “The Guy Fawkes mask a devenit un brand care exprimă revolta împotriva tiraniei.

Dați click pe linkul violet, V for Vendetta.   Linkul vă trimite în pagina xFilme-online.org /V for Vendetta Coborâți în pagină până la film și click pe play.  Se deschide un video cu reclame. Așteptați să treacă și închideți clipul. Pornește filmul. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

The Young Victoria, 2009, este un film de epocă britanic-american regizat de   Jean-Marc Vallée după secenariul lui Julian Fellowes, reflectând perioada de început a domniei a Queen Victoria, și căsătoria ei cu Prince Albert of Saxe-Coburg and Gotha. În rolul principal actrița Emily Blunt.

Scenaristul,  Fellowes,  s-a străduit să realizeze un film cât mai aproape de adevărul istoric. De altfel  a și câștigat Oscarul pentru costume. Au existat totuși și unele critici legate de respectarea adevărului istoric.

Filmul a fost bine primit de critică.

Dați click pe linkul violet, The Young Victoria .   Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /The Young Victoria.  Coborâți în pagină până vedeți Server 1 Server 2. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

NB. Independent de părerile criticilor mie mi-au placut foarte mult ambele filme. Vi le recomand cu căldură.

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +