Doi monștrii sacri și gaz aerian

Gaslight ,1944, un thriller psihologic având la bază piesa lui Patrick Hamilton‘s  din 1938  Gas Light.

Versiunea americană din 1944 este a doua ecranizare a piesei din 1938. Prima versiune a fost realizată de  către britanici în regia lui  Thorold Dickinson și lansată în 1940. Versiunea din  1944 a fost regizată de George Cukor și are în rolurile principale pe Ingrid Bergman, Charles Boyer, Joseph Cotten, iar tânăra actriță de 18 ani  Angela Lansbury a fost nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar (Supporting Actress). Filmul a fost nominalizat pentru șapte premii  Oscar, printre care: Cel mai bun film, Cel mai bun actor, Cel mai bun scenariu; a câștigat două:  Cea mai bună actriță și Cea mai bună imagine.

În 2019, filmul a fost selectat pentru conservare de către United States National Film Registry , Library of Congress fiind considerat “semnificativ din punct de vedere cultural, istoric și estetic ”

Dați click pe linkul violet, Gaslight.   Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Gaslight.  Coborâți în pagină până vedeți Server 1 Server 2. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +