Și acum un film britanic – Marile speranțe (1946)

Great Expectations, 1946, este un film britanic în regia lui  David Lean, pe baza romanului cu același titlu de Charles Dickens. În rolurile principale John Mills, Bernard Miles, Finlay Currie, Jean Simmons, Martita Hunt, Alec Guinness și Valerie Hobson. Filmul a câștigat 2 premii Academy Awards (Best Art Direction and Best Cinematography) și a fost nominalizat pentru alte 3 (Best Picture, Best Director and Best Screenplay).

Este considerat unul dintre cel mai bune filme ale lui David Lean; În  1999, pe lista  British Film Institute‘s Top 100 British films , Great Expectations ( 1946 ) a fost nominalizat ca al 5-lea cel mai bun film britanic al tuturor timpurilor.

Au mai fost niște remake-uri dar sunt departe de valoarea filmului lui Lean.

Dați click pe linkul violet, Great Expectations.  Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Great Expectations.  Coborâți în pagină până vedeți Server 1 Server 2. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

 

 

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +