Un rol magnific în travesti – Tootsie

Tootsie ( 1982 ) este o comedie americană în regia lui Sydney Pollack. În rolul principal Dustin Hoffman cu o distribuție de suport care include:  Jessica Lange, Teri Garr, Dabney Coleman, Bill Muray etc.

Filmul ne relatează povestea unui artist talentat dar foarte instabil care  decide să adopte o nouă identitate , de femeie, pentru a obține un rol.

Filmul a avut un imens succes comercial și de critică. A fost al doilea cel mai profitabil film al anului 1982.

În 1988 Library of Congress a caracterizat filmul „ Semnificativ din punct de vedere cultural, istoric și estetic ” și l-a selectat pentru salvarea în „ National Film Registry ”

Eu iubesc acest fim ! Mă deconectează.

Dați click pe linkul violet. Tootsie. Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Tootsie.  Coborâți în pagină până vedeți Deschide Player. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

 

Close
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +
Call Now Button