Lars von Trier + Nicole Kidman = D**ville

Dogville, 2003,  un film  cu tema ” după faptă și răsplată ”. Filmul, în scenariul și regia lui Lars von Trier, având o distribuție în frunte cu  Nicole Kidman, Lauren Bacall, Paul Bettany, Chloë Sevigny, Stellan Skarsgård, Udo Kier, Ben Gazzara, Harriet Andersson, și James Caan  a polarizat lumea criticii.

Unii critici au apreciat  filmul ca fiind pretențios și exasperant în timp ce alții l-au considerat o capodoperă. Perceput drept o critică virulentă a societății americane o perioadă a avut o difuzare limitată în USA.

Este o parbolă a cărei acțiune se desfășoară într-un decor minimalist fapt care îi dă un puternic caracter generalizator.

Filmul a căștigat în timp. În prezent se bucură de apreciere mult mai bună decât la lansare.

Dați click pe linkul violet, Dogville .   Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Dogville.  Coborâți în pagină până vedeți Server 1 Server 2. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

 

Close
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +
Call Now Button