Habla con ella, un film de Almodovar clasificat IMDB 8.3 din 10.

Talk to Her ( 2002 )( Hable con ella) un film regizat pe baza propriului scenariu de Pedro Almodovar are în rolurile principale pe Javier Camara, Dario Grandimetti, Leonor Watling, Geraldine Chapline și Rosario Flores.

Filmul urmărește doi bărbați care dezvoltă o prietenie, altfel improbabilă, în timp ce  au grijă de două femei ambele în comă.  Filmul explorează teme ca: granița dintre viață și moarte, dragoste și posesie, pasivitate, complicitate, obsesie.

Filmul a fost un succes comercial cât și de critică câștigând mai multe premii. În prezent este considerat unul dintre cele mai bune filme ale anilor 2000.

Dați click pe linkul violet. Talk to Her  Linkul deschide pagina Vezionline.net/Talk to Her.   Coborâți în pagină până vedeți Server 1 scris  cu roșu. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul albastru. Apare un fișier Youtube cu o reclamă. Deschideți fișierul și așteptați să treacă numărul de secunde al reclamei. Când apare Skip Ad dați click pe el. Se deschide filmul. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +