Din nou un film rusesc – „ Al 41-lea ”

Al 41-lea (titlul original: în rusă Сорок первый, transliterat: Sorok pervîi) este un film dramatic sovietic, realizat în 1956 de regizorul Grigori Ciuhrai, după romanul omonim a scriitorului Boris Lavreniov scris în 1924. Acțiunea are loc în timpul Războiului Civil Rus prin anul 1919 în Asia Centrală și pe Marea Aral.

Primul film regizat de Ciuhrai, a provocat o senzație internațională datorită dramaturgiei neobișnuite, a culorilor și a efectelor extrem de apreciate a camerei de filmat, câștigând premiul special în 1957 la Festivalul filmului de la Cannes. Protagoniști filmului sunt actorii Izolda Izvițkaia, Oleg Strijenov și Nikolai Kriucikov.

Dați click pe linkul violet, Al 41-lea.  Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Sorok pervyy – Al 41-lea .  Coborâți în pagină până vedeți Deschide Player. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +