Un film românesc

Filantropica este un film de comedie românesc din 2002, regizat de Nae Caranfil după propriul scenariu. Rolurile principale sunt interpretate de Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică, Mara Nicolescu, Viorica Vodă și Florin Zamfirescu. Acest film a fost propunerea României la Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin în 2003.

Câteva aprecieri:

”Comic, inteligent, fluent și fără sentimentalisme moralizatoare, filmul arată dilema unei societăți cu mari diferențe de nivel de trai și schimbări paradigmatice ale normelor morale”. (Frankfurter Rundschau)

”Caranfil a reluat pe seama sa și a României celebra formulă lansată de Gabin în ”Traversând Parisul”: ”coțcarii de săraci!” (…) Pariu câștigat. Surâzi și meditezi.” (Le Figaro)

Dă fuga și-o vezi. Această operă româ­nească (…) este o perlă de umor negru” (Le Parisien)

 

Pentru a-l descărca intră în pagina Noutăți/Filme și dă click pe linkul albastru. Intri în Dropbox și sunt 3 fișiere video. Un fișier pentru filmul integral și 2 fișiere  care împart filmul în 2 părți.

ATENȚIE: Dacă vă limitați să-l vizionați pe calculator descărcați fișierul Filantropica (2002).mp4. Dacă vreți să-l inscripționați pe DVD descărcați fișierele ” Filantropica (2002) CD1DVD.mp4 și Filantropica (2002) CD2DVD.mp4. Filmul complet nu încape pe DVD.

Vi-l recomand cu căldură. Subiectul este inedit și este jucat extraordinar !

Vizionare plăcută ! Mituș

Pentru descărcare și inscripționare intrați în pagina Comunicare și citiți postările Să descărcăm un document  pas cu pas și  Cum inscripționeaz un fișier video pe DVD ?

1 thought on “Un film românesc

Comments are closed.

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +