Un film cu Jane Fonda

They Shoot Horses, Don’t They? ( Și caii se împușcă, nu-i așa ? ) este un film american din  1969 în regia lui Sydney Pollack, având în rolurile principale Jane Fonda, Michael Sarrazin, Susannah York, Red Buttons, Bruce Dern, Bonnie Bedelia and Gig Young. Scenariul adaptat după romanul din 1935 al lui  Horace McCoys a fost scris  de către James Poe și Robert E. Thompson. Filmul reflectă unul dintre cele mai dure momente din America Marii Crize din deceniul 3 al secolului 20.

De remarcat că subiectul filmului se potrivește ca o mănușă actriței Jane Fonda care de-a lungul întregii cariere s-a remarcat printr-o atitudine de critică și contestare. A fost o voce activă în toate momentele controversate ale istoriei Americii din acel timp.

Critica a apreciat regia, scenariul, interpretarea și modul magistral în care este descrisă una dintre soluțiile adoptate în  perioada Marii Crize.

În mod deosebit a fost apreciată Jane Fonda a cărei interpretare din acest film a marcat un punct de cotitură în cariera sa.

Dați click pe linkul violet, They Shoot Horses, Don’t They?   Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /They Shoot Horses, Don’t They?.  Coborâți în pagină până vedeți Server 1 Server 2. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +