Elia Kazan și Natalie Wood

Splendor in the Grass, 1961, un film american. Acțiunea filmului este plasată înaintea crizei din 1929 și ne spune povestea unei adolescente prinsă între sentimentele de dragoste și morala epocii. De aici reprimarea pornirilor sexuale care conduc la  pierderea iubitului. O inimă frântă care revine incet la viață.

În rolurile principale Natalie Wood și Warren Beatty. Filmul este regizat de Elia Kazan.În scenariul lui  William Inge, filmul câștigă un  Oscar for his screenplay.

Dați click pe linkul violet, Splendor in the Grass.  Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Splendor in the Grass.  Coborâți în pagină până vedeți Server 1 Server 2. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

 

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +