Comunicare

Dragi Colegi,

Această pagină are scopul de  ajuta orice coleg care intră pe site-ul nostru să-și rezolve o problemă precisă. ( găsirea unei poze, descărcarea unui document etc. ). Urmează răspunsurile ( care  vor fi completate cu altele pe măsură ce voi îmi semnalați și alte probleme cu care vă confruntați ).

Astfel:

 1. Cum să găsesc o poză ? Se întrebă majoritatea colegilor care intră pe site. Nimic mai simplu. Dă click pe linkul violet. Cum să găsesc o poză ?
 2.  Găsirea rapidă pe un site a unei pagini sau postări din trecut ne arată cât de bine este organizat site-ul. Află ce înseamna această funcție dând click pe linkul violet.Găsește rapid !
 3. Găsirea unor postări din trecut. Vrei la un moment dat să revii asupra unor postări din trecut dar nu știi Categoria sau Tagul postării pentru a folosi Găsește rapid ! Cum să procedezi ? Forte simplu ! Dă click pe linkul violet. Găsirea unor postări din trecut
 4. Găsirea rapidă a postărilor cu aceiași temă ( categorie ). Vrei să găsești postările din aceiași familie ( categorie ). Dă click pe linkul violet. Găsirea rapidă a postărilor cu aceiași temă ( categorie ).
 5. Să descărcăm un document  pas cu pas. Am înțeles că unii colegi nu știu cum să descarce un document întrucât informațiile furnizate sunt prea generale.  Cum trebuie procedat  pas cu pas ? Dă click pe linkul violet. Să descărcăm un document  pas cu pas.
 6. Vrei să pui o întrebare, să-ți exprimi o nelămurire, să faci o sugestie. Nimic mai simplu. Intră în pagina Contact. Scrieți numele, adresa de mail iar în căsuța Message scrie ce vrei să întrebi , sugerezi etc. și apasă pe butonul Submit.
 7.  Vrei să scrii o POSTARE  În pagina ACASĂ  caută „ Postări invitați ” . Nu știi ce să faci mai departe ? Dă click pe linkul violet. Scrierea unei postări. 
 8. Cum inscripționeaz un fișier video pe DVD ? Un coleg a descărcat un fișier video și vrea să-l inscripționeze pe DVD. Complicat ? Nu, dă click pe linkul violet. Cum inscripționez un fișier video pe DVD ?
 9. Pentru transmiterea pozelor sau a altor documente de dimensiuni mari citește pagina Comunicare/Transmitere documente.
 10. În această pagină sunt linkuri către 7 postări. Pentru a le citi pe toate rapid trebuie să știm să ne întoarce simplu în pagină. Procedăm astfel: Dăm click pe linkul postării pe care vrem să o citim. Dupa ce am terminat dăm click pe cele trei linii din parte stângă a site-lui. ( Foto 1).
  Foto 1

Se deschide un meniu în care pe verticală sunt afișate din nou paginile site-ului. Căutăm pagina Comunicare ( în cazul nostru ) , dăm click pe ea și ne-am întors rapid în pagină pentru a citi în continuare !!!

 

ATENȚIE: Pentru fi vizibile mai multe POSTĂRI pe o pagină acestea sunt prescurtate. Sunt afișate doar 2-3 propoziții de la început. Pentru a vedea întreaga postare dă click pe Titlul ei.

După ce ți-ai rezolvat problema îți recomand  să citești și pagina „ Comunicare/ Despre site ” unde vei găsi informații despre navigarea rapidă pe site.  

Succes ! Mituș

NOTĂ: Pentru colegii care ar dori să își creeze un site inserez aici un link către un tutorial in limba româmă  creat de dna Gina Crainic, cu experienta de peste 10 ani in programare web, SEO si email marketing .

Vezi site-ul: Responsive Design/Construim prezențe online

Tutorialul pentru WordPress este construit pornind de la varianta WordPress 3.5. Acum avem varianta 5.2. Dar 95% din explicații sunt valabile și pentru această ultimă variantă. În plus am informații că acest tutorial va fi actualizat  și completat în curând ținând cont de versiunea actuală de WordPress. Când va fi actualizat voi actualiza și eu linkul. Vrei să îl accesezi ? Dă click pe linkul violet.

Curs video gratuit WordPress pentru începători

 

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +