Adrian Bărbulescu ( un coleg drag pierdut ) și Audrey Tatou

Dragi colegi,

Acum vreau să va povestesc despre Adrian Bărbulescu, colegul nostru de la G, cu care am fost în aceiași grupă la Facultatea de Electronică și un prieten foarte apropiat începând cu anul 3 de facultate.
Eu l-am cunoscut pe Adrian doar în facultate și abia în 2014 când am organizat aniversarea de 50 de ani mi-am dat seama că a fost coleg cu mine la Lazăr. Un băiat minunat, cu un suflet mare și dotat cu o intelgență deosebită. Cel cu pălărie.

În timpul facultății am fost într-o iarnă într-o tabără la Bușteni. Eram trei colegi. De numele celui de al treilea nu mi-l amintesc. Era o iarnă calduroasă și în timpul zilei zăpada era topită și nu ne puteam da cu sania. Mi-aduc aminte că stăteam pe o stradă în pantă de la intrarea în Bușteni. Pe acestă stradă avea un magazin cu alviță, halva și alte specialăți de acest gen un armean, Bairamovici Nezbudim. Alviță ca aici n-am mai mâncat niciodată. În capătul străzii era intrarea în cimitir.
Mi-aduc aminte că mergeam la dans și pe la 10 ne întorceam acasă și luam sania ( adusesem eu o sanie de la București ). Mergeam până în fața cimitirului, ne suiam toți trei pe sanie și acum că înghețase zăpada Vjjjj la vale. Eu stăteam în față, la cârmă si Adrian în spate la frână. Vă dați seama ! Coboram în viteză direct în șoseaua  principală. D-ale tinereții ! Distracția a durat câteva zile până cand mergând o dată în mare viteză am trecut peste o groapă și când am revenit pe pământ s-au desfacut tălpicile ( am răma făra sanie ). A fost o vacanță minunată !

A doua oară am mers la mare ( eu nu prea am voie ) la insistența lui Adrian. Terminasem facultatea, eu eram la IFA iar Adrian fusese oprit asistent la facultate ( Era brilliant ! ). Vroia să-mi prezinte fata pe care o plăcea foarte mult. Și aceasta prietenă a lui Adrian venise cu o amică. După cum se purta prietena iubitei lui Adrian mi-am dat seama că nici ea nu este de soi. Dar am tăcut. Tata îmi spusese să nu mă amestec în legăturile sentimentale.

Și acum retrospectiv RĂU am făcut. În acea vacanță l-am văzut ultima oară pe Adrian. S-a căsătorit cu Gabi și apoi a urmat dezastrul. Sufletul lui curat l-a dat gata. Probabil că n-a putut suporta ce a descoperit despre Gabi. A fost un șoc. Știu sigur că și-a dat demisia din funcția de asistent. De aici încolo  nu mai am informații sigure. Se pare că s-a angajat pe un vas ca electronist de bord sau cine știe.  În orice caz  a dispărut fără urmă !
Am primit peste vreo 3-4 ani un telefon de la el dar nu a vrut cu nici un chip să-mi spună unde este deși eram foarte apropiați. Colegii care citesc această postare și chiar colegii de facultate a lui Adrian care știu ceva despre el sunt rugați să ma contacteze la adesa de mail noicolegii@lazar64.com !!!!!!

Și acum filmul Coco avant Chanel, 2009, în regia lui Anne Fontaine care a fost și co-scenaristă.

Mergeți în FilmeHD.SE Coco avant Chanel Server 3,4,5.

Filmul este subtitrat în limba română.

Puneți-l în ecran complet și vizionare plăcută ! Mituș

 


 

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +