Casablanca

Casablanca este un film american de dragoste din 1942, regizat de Michael Curtiz și avându-i ca protagoniști pe Humphrey Bogart, Ingrid Bergman și Paul Henreid.  Scenariul filmului a adaptat piesa Everybody Comes to Rick’s de Murray Burnett și Joan Alison.

Casablanca” este considerat unul dintre cele mai bune filme ale secolului XX. Deși era un film din „lista A”, cu actori consacrați și scenariști de primă mână, nimeni nu se aștepta ca filmul să aibă un succes extraordinar. În ciuda faptului că Bogart a interpretat primul său rol romantic, Casablanca a câștigat trei premii Oscar, inclusiv Premiul Oscar pentru cel mai bun film. Personajele sale, dialogul și muzica au devenit reprezentative, iar filmul a crescut în popularitate până la punctul în care este inclus acum în mod constant în pozițiile superioare ale listelor celor mai bune filme din toate timpurile.

Dați click pe linkul violet. Casablanca .  Linkul deschide pagina Vezionline.net/Casablanca.   Coborâți în pagină până vedeți Server 1 scris  cu roșu. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul albastru. Apare un fișier Youtube cu o reclamă. Deschideți fișierul și așteptați să treacă numărul de secunde al reclamei. Când apare Skip Ad dați click pe el. Se deschide filmul. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +