Breif Encounter – Un nou film de David Lean

Brief Encounter, 1945 este este o drama romantică în regia regizorului britanic  David Lean despre o legătură extraconjugală plină de pasiune în Anglia dinaintea celui de Al Doilea Război Mondial.

În rolurile principale Celia Johnson, Trevor Howard, Stanley Holloway și Joyce Carey. Scenariul este semnat de către Noël Coward, având la bază piesa sa într-un act  Still Life.

Brief Encounter a fost apreciat de către critici chiar de la lansarea sa, iar acum este considerat printre cele mai bune lucrări al lui David Lean. A fost apreciat ca un precursor a cinematografului realist datorită dimensiunii reduse și a lipsei din distribuție a unor staruri consacrate.

În 1999,  British Film Institute a votat Brief Encounter al doilea – second greatest British film of all time. În  2017 un sondaj printre 150 actori, regozori, scenariști, producători și critici de la  revista Time Out l-a considerat al 12-lea cel mai bun film britanic al tuturor timpurilor.

Dați click pe linkul violet, Brief Encounter.  Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Breif Encounter.  Coborâți în pagină până vedeți Server 1 Server 2. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

 

 

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +