O ambasadoare UNICEF și două filme

Sabrina (Sabrina Fair/La Vie en Rose în  UK) ,1954,  o comedie romantică în regia lui  Billy Wilder,  scenariul adaptat după  piesa lui  Taylor Sabrina Fair. În rolurile principale Humphrey Bogart, Audrey Hepburn și William Holden.  Filmul a fost selectat pentru conservare de către  United States National Film Registry by the Library of Congress în 2002.

Charade, 1963,  o comedie  romantică plus film polițist în regia lui Stanley Donen,[4],  scenariul Peter Stone și Marc Behm,. În rolurile principale Cary Grant și Audrey Hepburn. De remarcat și actorii Walter Matthau, James Coburn, George Kennedy, Dominique Minot, Ned Glass, și Jacques Marin. Filmul îmbină trei stiluri: suspense thriller, romance și comedy.

S-a spus despre el  “Cel mai bun film al lui  Hitchcock pe care Hitchcock never made“.[5]

Dați click pe linkul violet, Sabrina sau  Charade Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Sabrina respectiv Charade.  Coborâți în pagină până vedeți Server 1 Server 2. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +