Alfred Hitchcock revine – Notorius

Notorious, 1946, este un film american noir de spionaj produs și regizat de Alfred Hitchcock. În rolurile princiale Cary Grant, Ingrid Berman și Claude Rains.

Notorious este considerat de către  critici un film de cotitură în cariera lui Hitchcock reprezentând maturizarea regizorului.

In 2006, Notorious a fost selecționat pentru United States National Film Registry by the Library of Congress ca  fiind „ semnificativ din punct de vedere cultural, istoric și estetic ”.

Dați click pe linkul violet, Notorius.  Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /Notorius.  Coborâți în pagină până vedeți Deschide Player. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

 

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +