The 39 steps – Un film de Alfred Hitchcock

The 39 Steps,1935  este un thriller britanic regizat de Alferd Hitchcock. În rolurile principale  Robert DonatMadeleine Carroll și Richard Hannay. Cel care încearcă să desconspire o rețea de spioni este acuzat de crimă.

A fost clasat de către British Film Institute drept al 4-lea cel mai bun film al secolului 20. În 2017 un juriu format din 150 actori,regizori, scenariști, producători și critici de la revista Time Out l-au catalogat drep al 13 – lea cel mai bun britanic din toate timpurile.

Dați click pe linkul violet, The 39 Steps.  Linkul vă trimite în pagina FilmeHD.SE /The 39 Steps.  Coborâți în pagină până vedeți Server 1 Server 2. Dedesubt găsiți filmul. Dați click pe butonul verde. Se deschide o primă filă cu reclame. Așteptați să treacă și se revine din nou la film. Dați click pe play până cand își schimbă culoarea în albastru. Este posibil să intre din nou o reclamă de câteva secunde. Așteptați să treacă și dați din nou click pe play. Puneți-l în ecran complet și bucurați-vă de el. Filmul este subtitrat în română.

Vizionare placută !

Mituș

 

 

Close
Call Now Button
Vrei să te descurci rapid pe site ? -Apasă-mă !
+ +